© Gareth Fraser 2013-2023
Get Married in British Style!
English:
Trouwerij Kerkrade met doedelzakspeler bij Stadhuis
Bij Stadhuis, Leeuwarden
Click thumbnail to enlarge
Wat trouwvervoer betreft in combinatie met chauffeur in Schotse kleding is mijn service unique in Nederland. Als doedelzakspeler heb ik een levenslange ervaring en U kunt rekenen op kwaliteit. Een aankomst bij de trouwlocatie met de Engelse taxi, met daar voorop marcherend een Schotse doedelzakspeler is indrukwekkend en onvergetelijk voor het trouw koppel en de gasten. Een doedelzak optreden na de trouwdienst, bij het uitgaan is ook mogelijk, of tijdens andere momenten op de trouwdag, bv. bij de foto sessie of bij de toast op het bruidspaar. Aan een doedelzak optreden zijn geen meerkosten verbonden. U kunt mij ook inhuren als Schotse doedelzakspeler bij de trouwerij of andere gelegenheid zonder Engelse taxi. Hier voor heb ik ook een andere, speciale website, klik aan: Ook bestaat de mogelijkheid de auto te huren met chauffeur in donker pak en bowler hat en dan zonder doedelzakoptreden. Het blijft een zeer originele en chique manier van vervoer op de trouwdag!
Aankomst van het trouwpaar bij de trouwlocatie in de Engelse taxi op een indrukwekkende manier, vooraf gegaan door mij als Schotse doedelzakspeler.
Met chauffeur in Schotse outfit, de ‘Day Dress’ en eventueel een doedelzak optreden bij de trouwlocatie. Bij Oude Sterrenwacht, Leiden
Prinsentuin, Leeuwarden. Mei 2022 Fofo: www.Marlies-fotografie.nl
Aankomst van het trouw koppel bij de trouw locatie:
© Gareth Fraser 2013 - 2023
GET MARRIED IN BRITISH STYLE! Witte Engelse taxi als trouwauto
Trouwerij Kerkrade met doedelzakspeler bij Stadhuis
Wat trouwvervoer betreft in combinatie met chauffeur in Schotse kleding is mijn service unique in Nederland. Als doedelzakspeler heb ik een levenslange ervaring en U kunt rekenen op kwaliteit. Een aankomst bij de trouwlocatie met de Engelse taxi, met daar voorop marcherend een Schotse doedelzakspeler is indrukwekkend en onvergetelijk voor het trouw koppel en de gasten. Een doedelzak optreden na de trouwceremonie, bij het uitgaan is ook mogelijk, of tijdens andere momenten op de trouwdag, bv. bij de fotosessie of bij de toast op het bruidspaar. Aan een doedelzak optreden zijn geen meerkosten verbonden. U kunt mij ook inhuren als Schotse doedelzakspeler bij de trouwerij of andere gelegenheid zonder Engelse taxi. Hiervoor heb ik ook een andere, speciale website: www.doedelzakspeler.nl Ook bestaat de mogelijkheid de auto te huren met chauffeur in donker pak en bowler hat en dan zonder doedelzak optreden. Het blijft een zeer originele en chique manier van vervoer op de trouwdag!
Aankomst van het bruidspaar bij de trouwlocatie op een indrukwekkende en onvergetelijke manier in de witte Engelse taxi en vooraf gegaan door mij als Schotse doedelzakspeler. Zwolle.
Met chauffeur in Schotse outfit, de ‘Day Dress’ met eventueel een doedelzak optreden bij de trouwlocatie. Bij de Oude Sterrenwacht, Leiden.
Aankomst van het trouw koppel bij de trouw locatie:
CONTACT DOEDELZAKSPELER
Zandvoort
Prinsentuin, Leeuwarden. Foto: www.Marles-fotografie.nl Mei 2022