© Gareth Fraser 2013-2021
Get Married in British Style!
English:
Gemakkelijk in- en uitstappen door de hoge, brede deuren
Als trouwauto biedt deze Engelse taxi, de LTI TX4, heel veel aan comfort, originaliteit en een ZEE aan ruimte. Achterin passen vijf passagiers, gezellig bij elkaar. Op de bank drie en tegenover de bank twee klapstoeltjes voor bv. de bruidsmeisjes, getuigen, fotograaf of familie.
Er zijn een opstapje en een 'draaistoel' aanwezig om gemakkelijk in te stappen voor mensen die moeilijk ter been zijn. En er kan een rolstoel worden vervoerd, dus ideaal ook voor gehandicapten als prachtige trouwauto. Zie: demonstration De bruid kan zonder haar bruidsjurk te kreukelen gemakkelijk in- en uitstappen dankzij brede en hoge deuren die 90 graden kunnen openzwaaien - en de bruidegom kan zijn hoge hoed ophouden!
Rotterdam
Click thumbnail to enlarge
Shaya & GertJan. Trouwerij in Workum
Margreet & Marleen, happily married! Blesdijke. October 2018.
Dennis & Liesbeth. Kasteeltuin Groeneveld, Baarn. Juni 2020
Trouwrit Katlijk, Juli 2020 (#ilvieeversphotography)
Trouwrit in de buurt van Tholen, Zeeland
Corona veilige trouwauto Vanwege de Covid-19 pandemie geldt tijdelijk een strenge norm met het maximum aantal mensen dat bij elkaar in een auto mag zitten, dat zijn er twee en in dit geval van een trouwauto, het bruidspaar. Het bruidspaar hoeft geen mondmasker te dragen. Desinfecterende handgel en alcohol doekjes zijn aan board. Het bruidspaar zit veilig afgeschermd achterin. In de Engelse taxi zit standaard een permanente afscheiding tussen de chauffeur en het compartiment met de passagiers achterin. En er zit minstens 1,5 meter afstand tussen de chauffeur en het bruidspaar. Communicatie vindt plaats via een intercom die in- en uit te schakelen is. De ideale Covid-19 proof trouwauto!
© Gareth Fraser 2013 - 2021
GET MARRIED IN BRITISH STYLE! Witte Engelse taxi als trouwauto
Trouwrit in de buurt van Tholen, Zeeland
Als trouwauto biedt deze Engelse taxi, de LTI TX4 heel veel aan comfort, originaliteit en een ZEE aan ruimte. Achterin passen vijf passagiers, gezellig bij elkaar. Op de bank drie en tegenover de bank twee klapstoeltjes voor bv. de bruidsmeisjes, getuigen, fotograaf, vrienden of familie. Er zijn een opstapje en een ‘draaistoel’ aanwezig om gemakkelijk in- en uit te stappen voor mensen die moeilijk ter been zijn. Er kan ook een rolstoel worden vervoerd, dus ideaal ook voor gehandicapten als prachtige trouwauto. Zie: demonstratie
De bruid kan zonder haar bruidsjurk te kreukelen gemakkelijk in- en uitstappen dankzij brede en hoge deuren die 90 graden kunnen openzwaaien - en de bruidegom kan zijn hoge hoed ophouden!
Trouwrit Rotterdam
Trouwrit Leiden
Trouwrit Delft
CONTACT DOEDELZAKSPELER
Trouwrit Katlijk (#ilvieeversphotography)